Faceit vs ESEA

Det er et spændende spørgsmål, som i den grad deler vandende, hvilket også er grunden til at jeg tager emnet op.

Der er mange delte meninger, og det skyldes mange ting. Læser man forskellige steder på nettet, så hader nogle ESEA, fordi de i de 2 kampe de spillede der, kun mødte idioter. Og det gælder forresten også for Faceit. Man møder idioter alle steder, men om der er flere det ene sted, tør jeg ærlig talt ikke udtale mig om.

Min holdning er selvfølgelig ikke helt objektiv, så min anbefaling er at du prøver både Faceit og ESEA.

Jeg bruger Faceit

Efter at have spillet mange kampe på begge platforme, er jeg endt med at spille udelukkende på Faceit. Begge platforme er fantastiske, og det gælder også deres premium features. Samtidig har både Faceit og ESEA mange brugere, men mine erfaringer siger, at Faceit har mindre Queue-time.

Hvorfor valgte jeg så at være eksklusiv med Faceit? Det gjorde jeg fordi:

  • Picks / Bans – Det kan jeg godt lide, det tvinger en til at spille alle baner.
  • Daglige turneringer / Rewards – Det synes jeg sku er meget fedt.
  • Skill-niveauet er mere jænvt – Du møder ikke pros hvis du er noob, og omvendt.
  • Det kræver IKKE en Client (det hele klares i browseren)
  • Jeg elsker Faceit’s user-interface.

Jeg er udmærket klar over, at nogle af de ting som jeg ser som fordele, ser andre som ulemper. Hvilket er grunden til at jeg anbefaler, at man gør sig sine egne erfaringer med begge parter. Derfor håber jeg, at du vil smide en kommentar og dele dine erfaringer med os andre.

Er man ikke særlig god til CS:GO, vil jeg især anbefale Faceit. Hvorfor kan du se i denne her video med 5 gutter, som møder nogle af deres lands bedste CS:GO spillere, i deres første ESEA kamp.

Skal man købe premium?

Det er helt op til en selv, om man har lyst til at betale for Faceit, og det er super fint at nøjes med den gratis udgave.

Jeg valgte at opgradere til den betalte udgave, og det gjorde jeg af en simpel årsag. Man skærer minimum 75% af trolls, hacker og andre idioter fra, når man vælger en betalt løsning. Og så er de andre betalte features bare en bonus.
Det er grunden til, at jeg glædelig betaler og faktisk ligefrem håber, at de ikke gør det hele gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *